Merită să încerci să-ți faci propia rulada dulce. Poate vem putea gasi formula pentru a face desertul perfect.
Ingrediente:
- ouă – 4 buc.;
- fulgi de cocos
- zahăr – 100 g;
- gem de căpșuni – 5 linguri. l.;
- ulei vegetal – linguriță;
- făină – 120 g;
- suc de lămâie – linguriță;
- praf de copt – 8 g.
Mod de preparare:
Bateți ouăle cu un mixer până când gălbenușul și albușul sunt complet combinate. Adăugați treptat zahărul în amestecul de ouă în timp ce continuați să bateți amestecul.
De îndată ce masa de ouă devine albă și devine pufoasă, trebuie să turnați ulei vegetal și suc de lămâie în ea și să amestecați.
Combinați făina cernută și praful de copt.
Se amestecă treptat făina în amestecul pufos de ouă, creând un aluat. De îndată ce toată făina a fost adăugată la amestecul de ouă, trebuie să acoperiți tava cu o foaie de copt și să puneți aluatul pe ea.
Coaceți aluatul întins pe suprafață la 200 de grade timp de aproximativ 20 de minute. Pandișpanul pregătit trebuie separat de pergament, iar suprafața trebuie unsă cu gem.
Rulați pandișpanul într-un rulou, cu umplutura înăuntru. Înveliți rulada în pergament, fixați-o și puneți-o la frigider pentru o jumătate de oră.
De asemenea, puteți folosi nuci și ciocolată ca umplutură pentru rulada. Rămâne doar să ungem rulada cu dulceață pe deasupra și să o stropim cu fulgi de cocos.
Pofta buna!