Primiți doza necesară de vitamine, cu această rețetă sănătoasă, care o să vă încarce cu energie de dimineață. Este foarte rapid de preparat, are o crustă frumoasă de cașcaval și o textură foarte cremoasă. Această budincă va fi apreciată cu siguranță, fiindcă este o combinație delicioasă cu un miros îmbietor. Pui cu smântână la cuptor o rețetă de milioane gătită în timp record!
Ingrediente:
400 g | Piept de pui |
3 bucăți | Ouă |
2 linguri | Smântână |
1 bucată | Roșie |
50 g | Cașcaval |
1 linguriță | Sare |
0,5 linguriță | Piper negru măcinat |
Mod de preparare:
- Tăiați pieptul de pui bucăți mici, puneți-l într-o tavă și amestecați-l cu sare și piper.
- Bateți ouăle cu smântâna, adăugând puțină sare și turnați amestecul peste pieptul de pui.
- Presărați suprafața cu cașcaval dat prin răzătoare. Tăiați roșiile în felii rotunde și aranjațile pe diagonală.
- Dați tava la cuptorul preîncălzit la temperatura de 200˚C, timp de 30-40 minute.
- Savurați cu plăcere!
Pofta buna!