Retete de Mancaruri

O rețetă simplă ce vă salvează rapid în orice situație – pui cu smântână și cașcaval la cuptor

 

 

O rețetă simplă ce vă salvează rapid în orice situație – pui cu smântână și cașcaval la cuptor

 

Primiți doza necesară de vitamine, cu această rețetă sănătoasă, care o să vă încarce cu energie de dimineață. Este foarte rapid de preparat, are o crustă frumoasă de cașcaval și o textură foarte cremoasă. Această budincă va fi apreciată cu siguranță, fiindcă este o combinație delicioasă cu un miros îmbietor. Pui cu smântână la cuptor o rețetă de milioane gătită în timp record!

Ingrediente:

400 g Piept de pui
3 bucăți Ouă
2 linguri Smântână
1 bucată Roșie
50 g Cașcaval
1 linguriță Sare
0,5 linguriță Piper negru măcinat

Mod de preparare:

  1. Tăiați pieptul de pui bucăți mici, puneți-l într-o tavă și amestecați-l cu sare și piper.
  2. Bateți ouăle cu smântâna, adăugând puțină sare și turnați amestecul peste pieptul de pui.
  3. Presărați suprafața cu cașcaval dat prin răzătoare. Tăiați roșiile în felii rotunde și aranjațile pe diagonală.
  4. Dați tava la cuptorul preîncălzit la temperatura de 200˚C, timp de 30-40 minute.
  5. Savurați cu plăcere!

 

Pofta buna!

 

  Sursă