Ingrediente:
- 630 g făină simplă
- 7 g drojdie
- 300 ml lapte
- 60 g zahăr
- un praf de sare
- 2 ouă
- 60 g unt topit
- 50 g cacao
- unt moale 50 g
- ciocolată fierbinte
- sirop de zahăr pentru stropire
Mod de preparare:
1. Incepem prin a amesteca laptele, zaharul si drojdia.
2. Adăugați oul și untul topit. Amestecați bine.
3. Apoi adăugați făina și praful de copt.
4. Vom face un aluat frumos și neted și îl vom împărți în 2 jumătăți.
5. Amestecați prima parte de aluat cu cacao.
6.Lăsați aluatul obișnuit și aluatul de cacao să se odihnească timp de 60 de minute sub folie alimentară.
7. După ce a trecut timpul, întindeți aluatul de cacao pe un sucitor înfăinat.
8. Împărțiți în 8 dreptunghiuri egale. Apoi tăiați fâșii mici pe ele și întindeți-le cu unt înmuiat.
9. Întindeți aluatul obișnuit și tăiați-l în 8 bucăți egale.
10. Puneți dreptunghiul de aluat simplu deasupra dreptunghiului de cacao.
11. Pune câteva bucăți de ciocolată neagră pe aluat și începe să rulezi.
12. Se aseaza pe o tava de copt si se lasa sa se odihneasca sub un prosop 20 de minute. Apoi ungeți cu ou.13. C
Coaceți la 180 de grade aproximativ 30 de minute. După copt și răcit, ungeți cu sirop de zahăr.
Poftă bună!