Ingrediente:
Aluat:
- 500 g făină simplă
- 8 g drojdie uscată
- 10 g zahăr
- 50 ml ulei de măsline
- 300 ml apă caldă
Umputura:
- 250 g carne tocată
- 1 rosie
- 100 g ceapă
- 70 g ardei roșu
- 70 g ardei verzi
- 20 g patrunjel
- 15 g ulei
- 50 ml piure de roșii
- un praf de sare
- un praf de piper
- 5 g boia dulce
- 5 g chimen
- 150 g mozzarella
Mod de preparare:
1) Începem prin a amesteca apa, drojdia și zahărul. Amesteca totul.
2) Apoi, adăugați făina, apoi uleiul și frământați într-un aluat frumos și neted.
3) Lăsați aluatul să crească timp de 40 de minute.
4) Odată ce acest timp a trecut și aluatul a crescut, vom începe să formăm chifle individuale.
5) Modelați chiflele în acest fel.
6) În pasul următor, amestecați toate ingredientele enumerate pentru umplutură.
7) După ce am terminat, vom începe să răspândim amestecul pe chiflele noastre pregătite.
8) Se unge cu albus amestecat cu lapte.



Pofta buna!