O rețetă simplă pentru a crea dulciuri delicioase care îți vor decora masa de sărbători și îi vor oferi o atmosferă magică. Pregătește acest răsfăț care îți va umple toată casa cu parfum și va aduce bucurie la fiecare mușcătură!
Ingrediente:
Aluat:
245 g unt moale
100 g zahar pudra
1 pachet zahar vanilat
1 ou
300 g făină simplă
Umplutura:
dulceata de fructe – dupa gust
Decor:
1 baton de ciocolata topita (neagra, cu lapte)
Mod de preparare:
1. Aluat: Puneti untul inmuiat intr-un bol, apoi frecati-l pana se omogenizeaza si adaugati zaharul pudra – amestecati bine.
Apoi adăugați zahăr vanilat în bol și turnați ouăle – amestecați bine și bateți timp de 3 minute în amestec.
La final, adăugați făină simplă in amestec, în 2-3 etape și aveți un aluat neted și gros.
2. Transferați aluatul rezultat într-o pungă de decorare și modelați-l în rulouri pe o foaie de copt intr-o tava.3. Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 8-10 minute la 170°C până se rumenesc.4. După coacere, întindeți pe fursec dulceața preferată folosind o pungă de decor și apăsați ușor deasupra.5. La final, ungeți rulourile în ciocolată topită (neagră, cu lapte) după gust și puneți-le pe o foaie de copt. După un timp, îl puteți păstra la frigider.6. Serviți fursecurile cu umplutură de fructe înmuiate în ciocolată cu dragoste, gust deosebit și bucurie.