Vă prezentăm o rețetă delicioasă de ciuperci umplute. Se prepară foarte simplu și rapid. Este foarte delicioasă, dar și sănătoasă. Merită neapărat s-o încercați și voi! O puteți servi atât la prânz, cât și la cină, alături de o salată.
Ingrediente:
500 g | Carne tocată |
1 kg | Ciuperci champignon |
1/2 linguriță | Sare |
1/2 linguriță | Piper negru măcinat |
1/2 linguriță | Boia de ardei dulce |
50 g | Cașcaval |
20 ml | Ulei de masline |
Mod de preparare:
- Într-un bol puneți carnea tocată, adăugați sare, piper negru, pătrunjel tocat și boia de ardei, amestecați bine. Luați câte o lingură din compoziția de carne și faceți niște biluțe.
- Spălați ciupercile și le îndepărtați piciorușul. Puneți ciupercile într-o tavă cu dimensiunile (20 x 24 cm), unsă cu ulei de măsline și puneți câte o biluță de carne în fiecare adâncitură.
- Stropiți ciupercile cu puțin ulei de măsline și presărați cu cascaval ras. Coaceți la cuptorul preîncălzit la temperatura de 180°C, pentru 30 de minute.
- Savurați cu plăcere!
Pofta buna!