Ingrediente:
2 oua
50 gr cascaval
1/2 lingurita ulei
sare
Mod de preparare:
Cea mai simpla omleta pe care sa o savurezi dimineata inainte sa incepi o zi plina de energie!
1. Amesteci ouale cu cascavalul ras.
2. Incingi bine o tigaie (ideal de teflon) cu putin ulei si adaugi amestecul.
3. Dupa cateva minute intorci pe partea cealalta.
- Atentie la cantitatea de ulei, in functie de tigaia pe care o folosesti. Poti risca sa pui mult ulei si omleta sa fie prea gretoasa.
- Adauga in compozitie putin unt si o lingurita de lapte praf pentru o omleta pufoasa si foarte gustoasa.
- Prajeste omleta tot timpul la foc mic, pentru o coacere uniforma.
- Serveste impreuna cu o felie de paine de secara, o rosie si un pahar de suc de portocale pentru un mic dejun perfect.
Pofta buna !
Sursa : Gastropeia