Aperitive si Gustari

Omletă pufoasă cu legume și cașcaval. Combinația de ouă proaspete și brânză aromată creează un joc perfect de arome, perfectă pentru micul dejun

 

 

Omletă pufoasă cu legume și cașcaval. Combinația de ouă proaspete și brânză aromată creează un joc perfect de arome, perfectă pentru micul dejun

 

Omleta cu ou cu branza este un preparat clasic care va multumi nu doar papilele gustative, ci si celor care cauta o preparare rapida si usoara.

Această rețetă vă va dezvălui cum să faceți o omletă delicioasă în doar câteva minute, perfectă pentru micul dejun sau un prânz ușor.

Combinația de ouă proaspete și brânză aromată creează un joc perfect de arome.

Ingredientele simple se reunesc într-un fel de mâncare armonios pe care îl poți personaliza după preferințele tale.

În același timp, omleta este foarte hrănitoare și te va menține sătul mult timp.

 

Ingrediente:

  • 5 ouă
  • un praf de sare si piper
  • 220 ml lapte
  • 130 g făină simplă
  • ceapa primavara
  • rosii
  • ulei
  • ardei rosu – dupa gust
  • Ceapă verde – 1 legatura
  • Marar proaspat – dupa gust
  • Cascaval – 120 de grame
  • Sare și piper negru măcinat – după gust

 

Mod de preparare:

1. Amestecați ouăle, sarea, piperul, făina și laptele.

2. Amestecați bine.

 

3. Adăugați legumele tocate.

 

4. Se prăjește până se rumenește.
5. Apoi puneți brânza pe jumătate de omletă și răsturnați-o pur și simplu.

Poftă bună!

 

  Sursa