Ouale umplute au fost si vor fi mereu un aperitiv deosebit mai ales la ocazii speciale. Fiind perioada sarbatorilor de iarna, haideti sa pregatim niste OUA UMPLUTE MOS CRACIUN. Simplu si rapid!
Ingrediente :
– 7 oua
– 1 lingurita pate de ficat de porc
– 2 linguri maioneza
– gogosar murat rosu
– putina sare
Mod de preparare :
Punem ouale la fiert. Le lasam sa fiarba 15 minute ca sa fie tari. Apoi le curatam de coaja, le taiem in doua si scoatem galbenusul pe care-l zdrobim si il amestecam cu pateu, putina sare si maioneza.
Umplem jumatatile de oua cu pasta pregatita si apoi le decoram: din gogosar murat rosu taiat fasiute facem caciulita Mosului. Dintr-un albus facem barba si din masline sau boabe de piper ii facem ochii.
Si iata Ouale Umplute ” Mos Craciun” ! Copiii vor fi sigur incantati!
Pofta buna!
Sursa: Reteta de acasa