Vă prezentăm o rețetă de pârjoale delicioase din carne de pui cu legume și cașcaval. Acestea se prepară foarte simplu și sunt perfecte pentru a fi servite la cina de familie sau luate la pachet. Obțineți niște pârjoale deosebit de aromate, suculente și puțin picante. Pârjoalele de pui cu legume întotdeauna ies bine și cu siguranță vor fi pe placul tuturor.
Ingrediente:
– piept de pui
– cașcaval
– dovlecel
– ardei gras
– ouă
– făină
– sare
– piper negru măcinat
– ulei vegetal
Mod de preparare:
1. Spălați ardeiul gras și îndepărtați cotorul cu semințe. Spălați dovlecelul și tăiați-i capetele.
2. Tăiați bucăți mici pieptul de pui, ardeiul gras și dovlecelul.
3. Dați cașcavalul prin răzătoarea mare.
4. Amestecați carnea cu legumele, cașcavalul ras, făina și ouăle. Potriviți cu sare și piper negru măcinat.
5. Formați pârjoalele (cu mâinile umede) și prăjiți-le într-o tigaie cu ulei încins. Prăjiți-le pe ambele părți, până se rumenesc. Serviți pârjoalele cu garnitura preferată și legume.
Pofta buna!
Sursa: Bucatarul