Pasca fara aluat se pregateste repede si este DELICIOASA.
Iata reteta preferata de Teo Trandafir, scrie kanald.ro.
Timpi de preparare
Timp de preparare: 10 min
Timp de gatire: 35 min
Gata in: 45 min
Ingrediente:
stafide
4 fiole aroma de vanilie sau de rom
350-400 g zahar sau indulcitor
10 oua sau 30 de oua de prepelita (pentru ca nu au colesterol)
200 ml smantana lichida
1 kg branza de vaci
Mod de preparare:
O pasca fara aluat foarte simpla – una din retetele de suflet ale lui Teo Trandafir, divulgata noua si adaptata cititorilor nostri.
Preincalzeste cuptorul.
Intr-un vas mare, cu ajutorul unui mixer, se adauga ingredientele treptat, amestecand continuu la viteza medie.
Se amesteca totul foarte bine pana se omogenizeaza compozitia.
Se toarna totul intr-un vas de yena sau intr-o tava care nu lipeste (rotunda, de preferat) si se da la cuptor.
Aveti grija ca aceasta compozitie va creste, asa ca nu umpleti vasul pana la refuz.
Pasca fara aluat este o nebunie!
Pofta buna!