Combinația de paste cu sos Bechamel este una atât de delicioasă și aromată, încât nu veți mai dori să gătiți pastele altfel. Este o adevărată explozie de gusturi si savori, care se completează reciproc. Diversificați meniul zilnic, preparând aceste paste cu sos Bechamel, o mâncare tradițională italiană, foarte gustoasă, ușor de preparat și sățioasă.
Ingrediente:
1 lingură | Ulei de masline |
160 g | Bacon |
300 g | Ciuperci |
500 g | Paste |
250 g | Sos bechamel |
0.5 linguriță | Turmeric |
100 g | Parmezan |
0.5 linguriță | Sare |
3 linguri | Pătrunjel |
Mod de preparare:
- Într-o tigaie cu uleiul de măsline încins rumeniți baconul tăiat cubulețe și ciupercile feliate. Adăugați sosul Bechamel, turmericul și pătrunjelul tăiat mărunt și amestecați.
- Puneți deasupra pastele fierte, 80 g. parmezan, asezonați cu sare și amestecați. Lăsați compoziția să se gătească la foc mic timp de 5 minute.
- Turnați amestecul de paste/sos Bechamel într-un vas yena și presărați restul parmezanului pe toată suprafața. Dați vasul în cuptorul preîncălzit la temperatura de 200˚C, timp de 25 de minute.
- Savurați cu plăcere!
Pofta buna!