Ingrediente:
Aluat:
– 200 g faina simpla
– Drojdie uscata 5 g (0,5 linguri)
– 8 g (1 lingura) zahar
– 4 g (0,5 linguri) de sare
– 15 g (2 linguri) de ulei de masline pentru gatit
– 120 ml apa calduta
Stratul de usturoi:
– 10 g (0,5 linguri) de usturoi zdrobit
– 20 g (2 linguri) de unt topit nesarat
– 30 g crema de branza (1 lingura mare)
In partea de sus:
– 280 g de branza mozzarella
– parmezan
– patrunjel, oregano (optional)
Mod de preparare:
1. Să începem cu aluatul: Pur și simplu amestecați zahărul, drojdia și apa călduță. Se adauga faina amestecata cu sare.


2. Adăugați uleiul. Se amestecă bine și se face un aluat frumos și fin.
3. Acoperiți apoi aluatul cu folie alimentară și lăsați-l la crescut la loc cald,
4. Pentru stratul de usturoi, pur și simplu amestecați toate ingredientele specificate.

5. Odată ce aluatul a crescut, întindeți-l pe un sucitor cu făină.
6. Ungeți cu amestec de usturoi și stropiți cu brânză tare și oregano.

7. Se da la cuptorul preincalzit si se coace la 210 grade timp de 8-10 minute. Am terminat!
