Pentru aluat:
- 400 ml iaurt alb sau chefir
- 2 oua
- 50 ml ulei vegetal
- 1 pachet de praf de copt
- 300 g de făină simplă
pentru topping:
- 300 g carne de vita tocata
- 50 ml ulei vegetal
- 1 ceapă
- 2 lingurite ardei rosii
- 1 lingurita piper negru macinat
- 1 lingurita de menta
- 1/2 lingurita sare
- ketchup
- ardei verde si capere
- 4 roșii
- porumb conservat
- 200 g de brânză tare
- cimbru
Mod de preparare:
1) Pune ulei pe tigaie si prajeste carnea tocata.
3) Pregătiți aluatul într-un castron mai mare.
4) Turnați iaurt sau chefir în el, adăugați ouăle, uleiul vegetal și amestecați bine cu un tel. Adăugați praful de copt, presărați făină și lucrați.
5) Acoperim apoi foaia de copt cu hartie de copt si turnam aluatul pe ea.
6) Turnați ketchup sau sos de roșii și stratificați carnea tocată.
SFAT: Pe lângă ketchup, puteți turna puțină maioneză peste aluat.
Pofta buna!