O plăcintă cu cașcaval pe care o preparați în doi timpi. Amestecați ingredientele și presărați cașcavalul. Nu-i așa că e simplu? O rețetă perfectă când musafirii sosesc în câteva clipe. Este sățioasă, gustoasă și pe placul tuturor. Plus nu aveți de prea multe abilități culinare și poate fi preparată și de începători. Încercați și savurați!
Ingrediente:
-1.5 pahare de făină
-1.5 pahare de smântână
-3 ouă
-3 linguri de ulei
-sare, după gust
-0.5 lingurițe de bicarbonat de sodiu stins cu oțet
-150 g de cașcaval
Mod de preparare:
1. Bateți ouăle cu smântâna.
2. Adăugați uleiul, sarea, făina și bicarbonatul. Amestecați bine.
3. Turnați jumătate de compoziție obținută într-o tavă unsă cu ulei, deasupra presărați cașcavalul ras și apoi turnați a doua jumătate de compoziție.
4. Dați tava la cuptorul preîncălzit la 180°C pentru aproximativ 40-50 de minute până este gata.
Poftă bună!
Sursa: Bucatarul