Ingrediente:
pentru aluat:
- 800 g de făină
- 50 g de drojdie
- 1 lingura de zahar
- 50 ml lapte
- 1 lingura de sare
- 20 ml ulei
umplere:
- șuncă feliată
- două cepe roșii
- 2 bucăți de porumb conservat
- 100-150 g de brânză rasă, cascaval
- 2 catei de usturoi
- smântână
- bacon tocat fin
deasupra:
- 2 linguri smantana
- 1 galbenus de ou
- seminte de susan
Mod de preparare:
- Pregătiți drojdia, cu lapte călduț, zahăr și drojdie. Într-un bol, amestecați ingredientele rămase, adăugați drojdia pregătită și pregătiți aluatul.
- Împărțiți aluatul în două părți, întindeți cu un amestec de usturoi zdrobit și smântână. Puneți șunca, baconul, ceapa, porumbul pe aloatul intins și rulați-o.
Pofta buna!