Desert

Prăjitură care se topește în gură. Nu mai rămâne nicio firimitură în farfurie

 

 

 

Ingrediente:

Pentru aluat:

● 250 de grame de brânză de vaci

● 2 ouă

● 3 linguri zahăr

● vârf de cuțit de sare

● frișcă

● 3 linguri făină

Pentru umplutura:

● 2 mere

● 2 linguri ulei

● 1 lingura zahăr

 

Mod de preparare:

Umplutura:

Feliaza merele, apoi pune-le intr-o tigaie peste untul incins si prajeste-le cu zahar.

Aluat:

Se toarnă brânza deasupra merelor, se netezeste și pune totul în cuptorul încălzit la 200 * C. Se dă la cuptor pana cand se inmoaie, aproximativ 30-40 de minute.

Budinca lasata sa se răcească în formă. Mănâncă cald, ounand deasupra gem, sirop sau smântână după cum doriți.

 

Pofta buna!

 

Sursa:  Subscribe.Ru