Ingrediente:
Pentru un vas de copt care dimensiunile 20 x 20 cm.
550 g de branza de vaci
4 oua de dimensiuni medii
60 g unt inmuiat
stafide dupa gust
5 linguri zahar
un pachetel zahar vanilat
varf de cutit de sare
2 linguri gris
Mod de preparare:
Puneti intr-un castron ouale, untul inmuiat, un praf de sare, zaharul, zaharul vanilat, branza de vaci si grisul.
Se amesteca cu un blender timp de aproximativ 4-5 minute pana se obtine o masa omogena.
Apoi amestecati inca 10 minute.
Clatiti bine stafidele si uscati-le cu servetele de hartie .
Se adauga la aluat si se amesteca.
Ungeti vasul de copt si turnati in mod uniform aluatul.
Preincalziti cuptorul la 170 ° C si coaceti timp de aproximativ 70 – 75 de minute pe un gratar mediu.
Se lasa sa se raceasca, se feliaza si se serveste.
Pofta buna!