Checuri

Prăjitură cu brânză și stafide extrem de gustoasă. Pregătirea este atât de simpla încât o poți avea pe masă în fiecare zi

 

 

Prăjitură cu brânză și stafide extrem de gustoasă. Pregătirea este atât de simpla încât o poți avea pe masă în fiecare zi

 

Ingrediente:

Pentru un vas de copt care dimensiunile 20 x 20 cm.

550 g de branza de vaci

4 oua de dimensiuni medii

60 g unt inmuiat

stafide dupa gust

5 linguri zahar

un pachetel zahar vanilat

varf de cutit de sare

2 linguri gris

 

Mod de preparare:

Puneti intr-un castron ouale, untul inmuiat, un praf de sare, zaharul, zaharul vanilat, branza de vaci si grisul.

Se amesteca cu un blender timp de aproximativ 4-5 minute pana se obtine o masa omogena.

Apoi amestecati inca 10 minute.

Clatiti bine stafidele si uscati-le cu servetele de hartie .

Se adauga la aluat si se amesteca.

Ungeti vasul de copt si turnati in mod uniform aluatul.


Preincalziti cuptorul la 170 ° C si coaceti timp de aproximativ 70 – 75 de minute pe un gratar mediu.


Se lasa sa se raceasca, se feliaza si se serveste.

Pofta buna!