Ingrediente:
Bază:
- 250 g biscuiti cu cacao
Crema:
- 3/4 cană zahăr
- 200 g unt
- 1 kg de brânză de vaci
- 4 ouă
- 200 ml lapte + 2 budinci de vanilie
Umplutura de piersici:
- 1 conserve de piersici
Jeleu de piersici:
- 1 pachet jeleu de piersici + 0,5 l apa clocotita
Cremă:
- 1 pachet jeleu de piersici + 200 ml apă clocotită
- 500 ml smântână pentru frisca
- 1 lingura zahar pudra
Decorare:
- frunze de mentă
Mod de preparare:
1. Baza: In primul rand, pregatiti o tava tapetata cu foaie de copt de 30 x 25 cm si asezati bine biscuitii cu cacao unul langa altul.

2. Cremă: Se pune tot untul într-o cratiță mare și se stropește cu zahăr – se amestecă și se fierbe la foc mic până se topește untul.
Se amestecă apoi brânza de vaci și se adaugă ouăle bătute – se încălzește până când amestecul se omogenizează și la final se toarnă laptele amestecat cu budinca de vanilie.
Amestecați și continuați să gătiți până devine groasă și cremoasă.
3. După gătit, turnați primul strat de cremă pe baza de biscuiți, întindeți-o și neteziți-o. Asezati apoi din nou fursecurile cu cacao unul langa altul si turnati peste ele un al doilea strat de crema, pe care il intindeti si voi si neteziti.
4. Umplutura de piersici : Puneti piersicile taiate cubulete din conserva pe al doilea strat de crema si lasati deoparte putin.
5. Jeleu de piersici: Turnați jeleul de piersici într-un recipient cu apă clocotită, amestecați și lăsați să se răcească.
După ce s-a răcit, turnați jeleul de piersici peste piersici și puneți la frigider să se întărească.
6. Turnați al doilea jeleu de piersici într-un alt recipient cu apă clocotită, amestecați și lăsați să se răcească.
7. Frisca: Se toarna frisca pentru frisca in vasul robotului de bucatarie si se presara zahar pudra – se bate si se adauga treptat gelatina dizolvata, racita, in timp ce se mixeaza.
8. Întinde crema rezultată, netezește-o frumos și pune-o la frigider să se întărească, de preferință peste noapte.
9. La final, scoatem hartia de copt, taiem cubulete si decoram cu frunze de menta.
Serviți delicios cheesecake cu piersici cu fursecuri, budincă și o cremă moale cu dragoste, gust deosebit și grație.
Poftă bună!