Mod de preparare:
În tava unsă şi tapetată cu făină se pune 300 gr nucă prajită şi tăiată.
Blatul:
7 albuşuri,
200 gr zahăr,
2 linguri pesmet,
4 linguri nucă măcinată,
2 linguri făină.
Se toarnă peste nucă şi se coace.
Se scoate de la cuptor şi se întoarce invers, iar peste nucă se pune Nutella 300 gr (se unge cât este caldă),
Crema:
7 gălbenuşuri,
10 linguri de zahăr,
7 linguri de lapte se fierb pe aburi.
Când este rece se amestecă cu 500 ml frişcă bătută.
Aranjare:
Jumătate din cremă se pune peste Nutella, se pune un rând de biscuiţi muiaţi în cafea naturală bine îndulcită şi peste biscuiţi restul de cremă.
Deasupra se pudrează cu Capucino.
Pofta buna!
Sursa: Containerul verde