Prajituri delicioase de ciocolata, rapide si usoare
Ingrediente:
Aluat:
1 ou
8 g zahăr vanilat
un praf de sare
80 g zahăr
100 ml ulei
40 g amidon de porumb
180 g faina
5 g praf de copt
1 lingură de cacao amară
Decor:
50 g ciocolata alba
Mod de preparare:
1. Puneti ouale, zaharul, zaharul vanilat si un praf de sare intr-un castron si amestecati cu telul.
2. Adăugați uleiul și amestecați din nou. Adăugați amidonul de porumb, făina, praful de copt și amestecați totul.3. Apoi adăugați cacao și amestecați din nou.4. La final, frământați aluatul cu mâinile și modelați-l.5. Pregătiți o hârtie de copt și modelați fursecurile cu mâinile.6. Așezați-le îngrijit unul lângă altul cu spații.7. Folosind partea superioară a storcătorului manual, faceți găuri în centru.8. Coaceți fursecurile în cuptorul preîncălzit pentru 12-15 minute la 180°C.9. Puneți ciocolata albă topită într-o pungă de decor și decorați prăjiturile coapte, având grijă să turnați ciocolata în gaură.10. Serviți-le cu dragoste și mult gust.