Vă prezentăm o rețetă deosebită de pui, care se prepară rapid, dar care se mănâncă și mai rapid. Bărbații vor fi încântați de gustul acestui pui delicios. Puiul se marinează cu condimente și se înăbușă în sos de ceapă și bere. Acest pui este pur și simplu demențial, savurați-l cu plăcere.
Ingrediente:
-1 pui de 1 kg (sau carne de pui)
-3 cepe medii
-1 pahar de bere blondă
-condimente (sare, piper și condimente pentru pui) după gust
-usturoi după gust
Mod de preparare:
1. Tăiați puiul în bucăți (puteți folosi pulpe de pui). Apoi presărați sarea, piperul și condimentele și frecați carnea cu usturoi pisat. Lăsați carnea să stea timp de 30 minute – 1 oră.
2. Tăiați cepele sferturi, apoi felii și prăjiți-le într-o tigaie cu ulei până se vor rumeni. Împingeți cepele la marginea tigăii, puneți la mijloc bucățile de carne și prăjiți-le pe ambele părți câte 6-7 minute.
3. Apoi turnați berea și înăbușiți puiul sub capac timp de 10-15 minute. Serviți puiul în tigaie. Savurați puiul, înmuind pâinea în sos, care este incredibil de gustos.
Pofta buna!
Sursa: Bucatarul