Retete de Mancaruri

Rețeta clasică de ruladă a bunicii, capătă noi dimensiuni în această încercare cu carne tocată si cremă de branză, pe care o poți transforma într-o capodopera!

 

 

Rețeta clasică de ruladă a bunicii, capătă noi dimensiuni în această încercare cu carne tocată si cremă de branză, pe care o poți transforma într-o capodopera!

 

Ingrediente:

1 1/2 kg carne tocata  de vită (sau un amestec, după cum preferi)

1 ceapa mica, tocata marunt

2 catei de usturoi (sau 1 lingurita de usturoi pudra)

sare dupa gust

piper negru după gust

1 ou + 3 oua pentru umplutura

1 cană pesmet

150 g bacon

1 cana crema de branza

 

Mod de preparare:

Intr-un castron punem carnea tocata, ceapa, usturoiul (tocat), sare, piper, 1 ou si pesmet. Amestecați bine.

Puneți amestecul de carne într-o tavă dreptunghiulară unsă, formând marginile și lăsând loc pentru umplutură.

Aranjați deasupra fâșiile de bacon, apoi turnați crema de brânză în gol și nivelați-o:

Acum este timpul pentru mozzarella și ouă:

 

Se coace la 180°C timp de 1 oră.

 Pofta buna!

 

 Sursă