Ingrediente:
Coji:
– 3 oua
– 200 ml ulei
– 1 praf de copt
– 1 cana de zahar
– esenta de vanilie
– faina cat cuprinde
Umplutura:
– 200 g ciocolata
– 200 g unt
– 5-6 lg nuca macinata
– 4 lg zahar
– 5 lg lapte
– esenta de rom
Mod de preparare:
– Coji: se mixeaza ouale cu zaharul,apoi se adauga uleiul,esenta,si faina amestecata cu praful de copt. Trebuie sa iasa un aluat moale,dar nelipicios. Lasam la odihnit 30 minute, apoi formam bilute pe care le coacem in forma incinsa.Ele se coc in 3-4 min,dar e bine ca la fiecare 20 sec sa intoarcem forma.
– Crema: Topim ciocolata impreuna cu laptele si lasam la racit.Separat mixam untul moale cu zaharul si amestecam cu ciocolata racita, esenta de rom si nucile. Umplem fiecare coaja cu crema si unim cate doua pentru a forma nucile. Optional se pot da prin zahar pudra.
Pofta buna!
Sursa: Sanatatea.ro