Ingrediente:
Pentru aluat:
500 g faina
Pofta buna!
Sursa: Clipmania
Pentru aluat:
500 g faina
300 g lapte
2 oua
ulei
sare
Pentru umplutura:
200 g branza de vaci
100 g branza telemea
100 g smantana
150 g somon afumat
100 g sunca de Praga
4 frunze de salata
Batem ouale cu 100 g de lapte, apoi adaugam treptat faina cernuta si un praf de sare. Pe urma, turnam restul de lapte si amestecam din nou, adaugand cate 2-3 linguri cu ulei. Din aluatul obtinut, coacem foi de clatite subtiri.
Separat, frecam branza de vaci cu smantana si branza telemea rasa fin, apoi ungem clatitele cu crema creata. Asezam in marginea fiecarei clatite cate o frunza de salata si somon sau sunca de Praga si incepem sa le rulam usor.
La final, le putem taia in bucati potrivite, astfel incit sa se vada compozitia din interior.
Sursa: Clipmania