Rețetă excelentă pentru un tort cu friscă delicioasă si mandarine: Un deliciu grozav, fară coacere!
Ingrediente:
piscoturi,
suc de mandarine 500 ml
gelatina 10 g
smantana pentru frisca 300 ml
conserve de mandarine 600 g
Mod de preparare:
1) Să începem prin a scufunda fursecurile ( piscoturi) în suc de mandarine.
2) Apoi puneti piscoturile intr-un bol de sticla.3) Bateți smântâna.4) Apoi adăugați 200 g de mandarine. Amestecați bine.
5) Aplicați crema rezultata peste stratul de fursecuri și neteziți-l bine.
6) Aplicați un strat de mandarine peste frisca.7) Între timp amestecați într-un bol sucul de mandarine cu gelatina. Amestecați bine.8) Vom aplica apoi acest amestec pe tortul nostru folosind o lingura.
9) La final, puneți tortul la frigider pentru cel puțin 2 ore.