Panificatie

Rețetă simplă și rapidă – Sărățele cu cașcaval

 

 

Rețetă simplă și rapidă – Sărățele cu cașcaval –

 

Ingrediente:

250 g faina

250 g unt

250 g cascaval

1 ou

sare

 

Mod de preparare:

Pentru aluatul de saratele, amestecam faina impreuna cu untul si cascavalul ras. Adaugam si sare si framantam bine.

Cand s-a omogenizat totul, iar aluatul a devenit consistent, il lasam o jumatate de ora la frigider.

Dupa ce a stat suficient, aluatul se intrinde intr-o foaie de grosimea unui deget, formam saratelele cu un cutit, apoi le asezam intr-o tava tapetata cu unt si faina.

Deasupra lor se intinde cu o pensula, oul batut spuma, presaram sare si putin cascaval ras si dam la cuptor.

Vor fi gata in 15 minute.

 

Pofta buna!

 

Sursa