Încercați neapărat această rețetă. Este simplă, dar extraordinar de gustoasă – roșii marinate cu struguri. Când am făcut-o pentru prima dată, familia mea a rămas încântată și mi-a spus să o repet neapărat. Sunt puține șanse ca să ajungă roșiile până în primăvară, vor fi mâncate în câteva săptămâni. Nu este nimic complicat, aveți nevoie doar de produse de calitate și puțin timp liber.
Ingrediente:
Ingredientele sunt indicate pentru un borcan de 3 litri.
-3 linguri de zahăr
-3 linguri de sare
-1 linguriță de oțet de 70%
-condimente după gust
Mod de preparare:
1. Aranjați roșiile și strugurii în borcane.
2. Umpleți borcanele cu apă fierbinte și adăugați toate ingredientele. Acoperiți-le cu capace și lăsați-le să stea 15-20 de minute.
3. Scurgeți marinada, fierbeți-o și din nou o turnați peste roșii.
4. Capsați borcanele. Păstrați-le la loc întunecos și răcoros.
Poftă bună!