Ruladă de carne tocată, umplută cu ouă, șuncă și brânză, cu care să vă răsfățați familia
Ingrediente:
Amestecul de carne tocată:
600 g carne tocată
1 ou
5 g sare
3 g piper negru măcinat
100 g branza presata
100 g șuncă
Alte:
2 litri de apă
6 albusuri
2 galbenusuri de ou
5 g sare
3 g piper negru măcinat
20 ml ulei de măsline – pentru stropire
Mod de preparare:
1. Pune carnea tocată într-un bol, adaugă oul bătut, asezonează cu sare și piper negru măcinat – amestecă cu mâinile.
2. Intindeti frumos amestecul de carne tocata in mijloc pe folie si intindeti deasupra branza presata si sunca.3. Turnați apă într-o oală pe aragaz – fierbeți la foc mic.4. Puneți albușurile în 2 căni și bateți gălbenușurile într-un castron.5. Pune ambele cești într-o oală cu apă clocotită, pe aragaz ,până când albușurile sunt fierte.6. Pregătiți o sticlă PET goală și tăiați-i capetele. Tăiați în 3/4 și rulați într-un cilindru subțire, folosindu-l pentru a face o groază în albușurile fierte și turnați gălbenușurile bătute.7. Apoi puneți-le înapoi în oala de pe aragaz cu apă clocotită și continuați să gătiți.8. După un timp, scoateți-le din cupe și așezați-le pe ingredientele de pe ambalaj.9. Apoi rulați rulourile împreună cu folia, fixați capetele, apoi așezați-o pe o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt și îndepărtați folia.Asezonați cu sare, piper negru măcinat și stropiți cu ulei de măsline.10. Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 25 de minute la 180°C.11. După ce ați copt rulada, o puteți servi și cu dressing-ul sau salata preferată.