Placinte si Rulade

Ruladă de carne tocată, umplută cu ouă, șuncă și brânză, cu care să vă răsfățați familia

 

 

Ruladă de carne tocată, umplută cu ouă, șuncă și brânză, cu care să vă răsfățați familia

Ingrediente: 

Amestecul de carne tocată:

  • 600 g carne tocată
  • 1 ou
  • 5 g sare
  • 3 g piper negru măcinat
  • 100 g branza presata
  • 100 g șuncă

Alte:

  • 2 litri de apă
  • 6 albusuri
  • 2 galbenusuri de ou
  • 5 g sare
  • 3 g piper negru măcinat
  • 20 ml ulei de măsline – pentru stropire

 

 Mod de preparare:

1. Pune carnea tocată într-un bol, adaugă oul bătut, asezonează cu sare și piper negru măcinat – amestecă cu mâinile.

Ruladă de carne tocată la cuptor umplută cu ouă, șuncă și brânză
2. Intindeti frumos amestecul de carne tocata in mijloc pe folie si intindeti deasupra branza presata si sunca.
Ruladă de carne tocată la cuptor umplută cu ouă, șuncă și brânză
3. Turnați apă într-o oală pe aragaz – fierbeți la foc mic.
4. Puneți albușurile în 2 căni și bateți gălbenușurile într-un castron.
Ruladă de carne tocată la cuptor umplută cu ouă, șuncă și brânză
Ruladă de carne tocată la cuptor umplută cu ouă, șuncă și brânză
5. Pune ambele cești într-o oală cu apă clocotită, pe aragaz ,până când albușurile sunt fierte.
Ruladă de carne tocată la cuptor umplută cu ouă, șuncă și brânză
6. Pregătiți o sticlă PET goală și tăiați-i capetele. Tăiați în 3/4 și rulați într-un cilindru subțire, folosindu-l pentru a face o groază în albușurile fierte și turnați gălbenușurile bătute.
Ruladă de carne tocată la cuptor umplută cu ouă, șuncă și brânză
Ruladă de carne tocată la cuptor umplută cu ouă, șuncă și brânză
7. Apoi puneți-le înapoi în oala de pe aragaz cu apă clocotită și continuați să gătiți.
Ruladă de carne tocată la cuptor umplută cu ouă, șuncă și brânză
8. După un timp, scoateți-le din cupe și așezați-le pe ingredientele de pe ambalaj.
9. Apoi rulați rulourile împreună cu folia, fixați capetele, apoi așezați-o pe o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt și îndepărtați folia.
Asezonați cu sare, piper negru măcinat și stropiți cu ulei de măsline.
Ruladă de carne tocată la cuptor umplută cu ouă, șuncă și brânză
Ruladă de carne tocată la cuptor umplută cu ouă, șuncă și brânză
10. Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 25 de minute la 180°C.
11. După ce ați copt rulada, o puteți servi și cu dressing-ul sau salata preferată.
Ruladă de carne tocată la cuptor umplută cu ouă, șuncă și brânză
Ruladă de carne tocată la cuptor umplută cu ouă, șuncă și brânză
Ruladă de carne tocată la cuptor umplută cu ouă, șuncă și brânză

Pofta buna!

 

Sursă