Imi place enorm de mult cum arata acest deliciu cu Nutella – poate infrumuseta cu siguranta orice masa de Craciun. Ca sa fiu sincera se poate gati si cu alte ocazii, schimband designe-ul putem aborda orice tema . Nu este greu de facut si se mananca cat ai clipi din ochi.
Ingrediente:
oua- 5 buc.
zahar – 140 gr
miere de albine – 10 gr
faina – 100 gr
zahar vanilinat – 1 pliculet
Mod de preparare :
Batem aparte galbenusurile de oua cu 90 gr de zahar cu ajutorul unui mixer electric (cam 10 minute, pana cand se dizolva zaharul in totalitate), adaugam zaharul vanilat si mierea si amalgamam bine.
Batem si albusurile cu restul de zahar, tot cam 10 minute – trebuie sa obtinem o masa spumoasa si consistenta. Impreunam albusurile cu galbenusurile si amestecam foarte atent cu o lopatica de jos in sus, dupa care adaugam si faina cernuta putin cate putin.
Pofta buna !
Sursa : blog cu sare si piper