Placinte si Rulade

Ruladă delocioasă din carne la cuptor cu umplutură delicioasă, roșii și brânză: rețetă pentru cel mai suculent preparat din carne

 

 

Cea mai frumoasa parabola despre iubire – ARBORELE CARE DARUIESTE

 

 Rulada de carne tocată, umplută cu o umplutură excelentă, dispare din farfurii imediat.

Dacă încercați această variantă pe friptură de carne coptă, probabil că nu o veți face niciodată altfel. Umplutura delicioasă cu brânză adaugă suculenta cărnii și face întreaga bucătărie parfumată la coacere . Procesul de pregătire este simplu. Cu toate acestea, spre deosebire de clasica friptură de carne, această rulada trebuie coptă în folie. 

Ingrediente:

  • 1 kg carne de porc macinata
  • 6 ouă
  • 3 lingurite de sare
  • 1 lingurita ardei dulce rosu
  • piper negru măcinat după gust
  • 200 g de brânză tare sau cascaval
  • mănunchi de ceapă verde
  • 2 catei de usturoi
  • 1 rosie
  • 3 lingurite de maioneza

 

Mod de preparare:

Punem carnea tocata intr-un bol si adaugam doua oua. Se condimenteaza cu piper dupa gust, se adauga doua lingurite de sare si piper rosu. Amesteca bine toate ingredientele . Apoi întindeți umplutura de caene într-un dreptunghi pe o folie. Asigurați-vă că se va potrivi pe tava de copt.

prepararea cărnii tocate

Umplutura de branza de legume  

Fierbeți tari 4 ouă. se racesc cu apa rece si se curata de coaja. Apoi le dai pe răzătoare într-un castron pe răzătoarea grosieră. 

Spălați ceapa verde și tăiați-o în bucăți mici, tăiați roșia spălată în cuburi mai mici.

Răziți brânza tare pe o răzătoare grosieră și amestecați-o în umplutură.  Zdrobiți doi căței de usturoi și adăugați la ingredientele amestecate o linguriță de sare, 3 lingurițe de maioneză și piper după gust.

Puteți adăuga și un ardei întreg, acesta va face umplutura și mai suculentă.

prepararea umpluturii

Rulați carnea cu umplutura

Întindeți umplutura bine amestecată peste carnea tocată. Pe laturile lungi se pune umplutura la aproximativ 3 cm de marginea carnii astfel incat carnea sa acopere umplutura dupa rulare . Acum, folosind folie, rulați carnea cu umplutura în formă de  ruladă clasică. Sigilați bine folia pe părțile deschise.  Daca e nevoie utilizați incă o bucată de folie de aluminiu. Nimic nu trebuie să se scurgă.

aplicarea umpluturii

Coacerea și servirea

Puneți  rulada de carne pregătită într-un cuptor preîncălzit la 180 °C. Coaceți-l aproximativ o oră. Apoi scoatem din cuptor si lasam sa se raceasca putin. Tăiați rulada în felii și serviți . 

O garnitură potrivită este o salată de legume, dar o poți servi și cu cartofi.  

friptură în folie

Pofta buna!

 

Sursa