Ingrediente:
- 5 ouă
- 250 g făină simplă
- 250 g zahăr
- gem de căpsuni
- brânză de vacă
Mod de preparare:
1. Incepem prin a separa albusurile de galbenusuri. Bateți albușurile spumă până la o friscă bătută spumă, lucioasa si tare. Într-un al doilea castron, amestecați gălbenușurile cu zahărul.
2. Adăugați treptat făină în amestecul de gălbenușuri în cantități mici. Se amestecă până la omogenizare și apoi se adaugă cu grijă frisca.
3. Pregătiți o foaie de copt căptuşind-o cu hârtie de copt. Întindeți aluatul uniform pe ea.
4. Coaceți la 170 de grade aproximativ 20 de minute.
5. Odată scos rulada din cuptor, întindeți marmelada sau gemul de căpsuni și peste brânza de vaci, peste aluatul inca cald (puteți folosi și altceva, depinde de gust). Apoi începem să rulăm.
6. Apoi, lăsați-l să se răcească.
Poftă Bună!