Ingrediente:
- 4 oua
- 150 grame zahar
- 30 ml colorant alimentar rosu
- 20 grame lapte batut
- 1 lingura ulei
- 1 lingurita otet
- 1 lingurita vanilie
- 100 grame faina
- 50 grame cacao
- 1 lingurita praf de copt
- sare
- zahar pudra
Pentru crema:
- 250 grame crema de branza
- 50 grame unt
- 600 grame zahar pudra
- 1 lingurita vanilie
- 200 grame zmeura
Mod de preparare:
Bate bine ouale si adauga treptat zaharul, pana obtii o crema consistenta. Adauga apoi colorantul, laptele batut, uleiul, otetul si vanilia. Combina separat faina, cacaoa, praful de copt si sarea si incorporeaza treptat peste compozitia cu oua. Amesteca bine si apoi toarna intr-o tava.
Da la cuptor pentru 30 de minute. Scoate de la cuptor si asaza pe un prosop de bucatarie. Presara deasupra zahar pudra si ruleaza.
Pentru crema, amesteca branza cu untul, zaharul si vanilia. Desfa rulada, unge cu aceasta crema si presara zmeura. Ruleaza din nou, pudreaza cu zahar si da la rece pentru o ora.
Pofta buna!
Sursa: LinkMania