Adăugarea de unt și făină asigură o crustă crocantă, iar frământarea ușoară a aluatului îl face ușor de lucrat. Rulourile pot fi coapte sau prăjite, în funcție de preferință, ceea ce face posibilă experimentarea texturii și a gustului.
Rulourile cu brânză de vaci nu sunt doar un deliciu dulce, ci o adevărată descoperire culinară care combină simplitatea, originalitatea și gustul necondiționat.
Ingrediente:
brânză de vaci – 220 g;
zahăr – 40 g;
zahăr vanilat – un praf;
sare – un praf;
unt – 100 g;
făină – 160 g;
praf de copt – 1 linguriță.
Mod de preparare:
Se toarnă sare, vanilie și zahăr clasic în brânza de vaci neumedă și se amestecă. Adăugați unt moale la brânza de vaci și amestecați.
Se amestecă făina și praful de copt, se cern în brânză de vaci,treptat și se frământă aluatul. Ar trebui să obțineți un aluat moale, nelipicios, să îl împărțiți în 18 părți și să formați bile.
Întindeți în straturi mici de 2-3 mm grosime. Dați straturilor o formă pătrată. Facem găuri în jumătate din stratul de aluat folosind, de exemplu, un accesoriu pentru cremă.
Stropiți partea neatinsă cu zahăr și rulați-o astfel încât găurile să fie stratul superior al tuburilor.
Așezați bucățile pe o tavă de copt tapetată cu foaie de copt, cu cusătura în jos.
Coaceți rulourile la 180 de grade timp de 15-20 de minute.
Pofta buna!
Sursa
Источник: https://souspark.ru/tvorozhnye-trubochki-bystro-krasivo-i-vkusno-recept-na-kazhdyj-den