Ingrediente:
1 piept pui
1 conserva
8 felii bacon
1 ceapa verde
1 cub unt
condimente
Mod de preparare:
Batem pieptul de pui cu ciocanul de snitele pana obtinem niste felii cat mai subtiri avand grija sa nu le rupem.
Asezam pe un fund doua felii de bacon si deasupra lor pieptul de pui.
Calim ceapa tocata marunt in untul incins apoi adaugam ciupercile si le lasam sa se rumeneasca usor.
Condimentam pieptul de pui si punem pe el 1-2 linguri de ciuperci .
Rulam pieptul de pui, il infasuram in feliile de bacon si il prindem cu scobitori ca sa nu se desfaca in tigaie.
Prajim rulourile in ulei incins pana se rumenesc.
Scoatem rulourile intr-o sita ca sa se scurga excesul de ulei si scoatem scobitorile.
Le taiem felii si le servim ca atare sau cu o garnitura. Sunt bune atat calde cat si reci.
Pofta buna !
Sursa : Caietul cu retete