Ingrediente:
1- 1.5 kg carne tocata de porc si vita
3- 4 cartofi medii
3-4 cepe medii
1 chifla medie
1 ou
1 pahar de lapte
1 lingura de mustar
sare
piper negru, proaspat rasnit
Mod de preparare:
- Chifla se înmoaie în lapte și se lasă să se umfle.
- Cartofii și ceapa se spală și se curăță, tăiați mărunt și treceți-le prin mașina de tocat carne.
- Într-un bol se pune carnea tocată și se adaugă chifla înmuiată în lapte, oul, ceapa, cartofii, sare și piper după gust.
- Se adaugă în carnea tocată 1 lingură de muștar, amestecați foarte bine compoziția și se adaugă 1 lingură de ulei vegetal.
- Se încălzește uleiul vegetal într-o tigaie.Cu mâinile umede formați pârjoale rotunde sau ovele dupa dorință, și se prăjesc pe ambele părți.
- Se asociază bine cu orice salată din legume proaspete.
Pofta buna!
Sursa: Bucatareasa