Sucul de fasole verde este adecvat in special pentru diabetici, diabetul fiind cauzat de consumul excesiv de amidon si zahar.
Este cunoscut faptul ca injectarea de insulina nu vindeca diabetul. Acesta nu este o boala ereditara, dar poate fi cauzata de obicei de consumul de cantitati mari de carbohidrati concentrate. Utilizarea de faina tratata termic (non-organica) si cereale, nutritia copiilor cu lapte pasteurizat sau lapte fiert de vaca, sunt factori care contribuie la dezvoltarea de diabet zaharat atat in copilarie cat si la adulti.
Insulina este o substanta secretata de pancreas, care ajuta la absorbtia de zaharuri naturale (nu artificiale), care devin combustibil pentru organism. Dupa cum s-a mentionat inainte, organismul poate folosi in mod constructiv numai zaharuri naturale organice care se gasesc in cantitati semnificative in fructe si legume crude si proaspete.
Pentru a utiliza amidonul sau zaharul rafinat, corpul nostru trebuie mai intai sa le transforme in zaharuri simple. Amidonul este un produs anorganic si zaharul, care este transformat in organism este, de asemenea anorganic. Elementele anorganice nu contin enzime si face ca pancreasul sa treaca printr-un proces de conversie, care produce atomi lipsiti de viata care nu au nici o valoare nutritiva pentru celule si tesuturi ale corpului. Rezultatul este cunoscut ca diabet zaharat.
Pacientii cu diabet zaharat acumuleaza excesul de grasime datorita stimularii artificiale cu insulina artificiala, care nu numai ca nu arde substantele reziduale, dar, de asemenea, contribuie la acumularea lor.
S-a constatat ca sucul de fasole verde si varza de Bruxelles contine elemente care asigura eliberarea de insulina si ajuta la indeplinirea corespunzatoare a functiilor pancreasului.
IMPORTANT!
Persoanele cu diabetul zaharat trebuie sa excluda necesarul de orice zaharuri concentrate si amidon din alimentatia lor. Intre timp este recomandat consumul de suc de morcovi, salata verde, fasole verde si varza de Bruxelles. Beti un litru pe zi de apa si 500 ml de suc de morcov si spanac.
Sursa: BEwoman.ro