Un ospăț gustos și sățios pentru întreaga familie. Budincă cu carne, cartofi și ciuperci – un aspect atrăgător și un gust fabulos care cu siguranță o să vă lase “gura apă”. Răsfățați-vă persoanele dragi cu o mâncare diversă și deosebit de deliciosă.
Ingrediente:
300 g | Piept de pui |
250 g | Ciuperci |
4 bucăți | Cartofi |
1 bucată | Ceapă |
1 lingură | Făină |
250 ml | Lapte |
150 ml | Smântână |
150 g | Cașcaval |
0,5 linguriță | Sare |
0,5 linguriță | Piper negru măcinat |
80 ml | Ulei rafinat |
Mod de preparare:
- Puneți la fiert cartofii în coajă pentru 6 minute. Lăsați-i să se răcească, decojiți-i și dați-i prin răzătoare.
- Tăiați pieptul de pui, ciupercile și ceapa mărunt.
- Într-o tigaie cu ulei încins prăjiți pieptul de pui până se rumenește, apoi scoteți-l pe o farfurie.
- În același ulei prăjiți ciupecile și ceapa. Amestecând în continuu presărați făina, apoi turnați laptele și smântâna. La final adăugați pieptul de pui și asezonați cu sare și piper.
- Puneți amestecul pregătit într-o tavă termorezistentă. Deasupra puneți cartofii rași și presărați cașcavalul. Dați tava la cuptor timp de 30 de minute la temperatura de 200° C.
- Savurați cu plăcere!
Pofta buna!