Vă prezentăm o rețetă care va capta atenția tuturor cu textura fină și aromată. Acest deliciu se prepară foarte simplu, chiar dacă are o cantitate bogată în ingrediente. Tarta sărată se gătește la cuptor și are un gust inconfundabil de care veți rămâne complet satisfăcuți.
Ingrediente:
3 bucăți | Ouă |
300 g | Făină |
300 ml | Lapte |
80 g | Parmezan |
3 linguri | Ulei de masline |
10 g | Praf de copt |
100 g | Șuncă |
100 g | Salam |
150 g | Cașcaval |
1 bucată | Dovlecel |
1 linguriță | Sare |
0.5 linguriță | Piper negru măcinat |
Mod de preparare:
- Într-un bol amestecați ouăle, parmezanul ras și uleiul de măsline. Adăugați laptele, făina și omogenizaţi bine compoziția. Puneți în compoziția obținută salamul, șunca, cașcavalul și dovlecelul tăiate cubulețe. Apoi adăugați praful de copt și asezonați cu sare și piper. Completați amestecul cu praful de copt.
- Într-o tavă rotunda, cu diametrul 24 cm. turnați conținutul și coaceți în cuptor la temperatura 190°C timp de 30-40 minute.
- Savurați cu plăcere!