Ingrediente:
Aluat:
- 4 g drojdie
- 5 g zahăr vanilat
- 1 ou
- 100 ml lapte
- 250 g făină simplă
În plus:
- 6 piersici
- 50 g migdale tocate
- 50 g zahăr
Mod de preparare:
1. Într-o pungă resigilabilă, amestecați toate ingredientele enumerate pentru aluat.
2. Faceți un aluat frumos și lăsați-l să crească timp de 60 de minute.
3. Intindem uniform aluatul preparat cu o forma de sticla pe care am uns-o noi.
4. Folositi un pahar pentru a face 6 gauri in aluat pentru piersici.
5. Scoateți sâmburele din piersici.
6. Apoi le asezam pur si simplu in gaurile pregatite. Se lasa apoi sa creasca timp de 30 de minute.
7. După ce a crescut, se decorează cu zahăr și migdale.
8. Coaceți la 180 de grade aproximativ 20 de minute.
Poftă bună!