Vă prezentăm cea mai simplă simplă rețetă a unui mic dejun deosebit de delicios. Dintr-o cantitate minimă de ingrediente și într-un timp record obțineți niște sandvișuri calde deosebit de aromate, ce-i va cuceri pe toți. Experimentați cu ingredientele pentru umplutură și surprindeți-i pe cei dragi cu un deliciu savuros, ce va fi pe placul tuturor.
Ingrediente:
-1 pâine albă (baghetă)
-120 g de cașcaval
-2 linguri de smântână (cu nivel mai înalt de grăsime)
-1/3 linguriță de sare
-20 g de unt
-4 cozi de ceapă verde
-piper negru măcinat
Mod de preparare:
1. Dați cașcavalul prin răzătoare. Într-un bol, amestecați cașcavalul ras cu smântâna, untul moale (la temperatura camerei), ceapa verde tocată, o priză de sare și piperгд negru măcinat.
2. Tăiați pâinea felii subțiri. Cel mai bine să folosiți o baghetă deja tăiată.
3. Acoperiți fiecare felie de pâine cu un strat subțire de umplutură.
4. Tapetați o tavă de copt cu hârtie și așezați pe aceasta feliile de pâine.
5. Dați tava la cuptorul preîncălzit până la temperatura de 200°C pentru 10-15 minute, până sandvișurile se vor rumeni.