Ingrediente:
piscoturi (aproximativ 16 buc.)
lapte pentru a insiropa piscoturile
250 g mascarpone
300 ml smantana pentru frisca
200 g fructe de padure congelate
50 g zahar
Mod de preparare:
Gatiti fructele de padure impreuna cu zaharul intr-o tigaie la foc mediu, amestecand continuu.
Cand fructele s-au inmuiat bine, stingeti focul si lasati sa se raceasca.
Batem crema de mascarpone impreuna cu smantana pentru frisca sau frisca lichida intr-un castron mare folosind un tel electric, ar trebui sa obtinem un amestec ferm.
Luati o tava mai inalta, puneti 2-3 linguri de crema pentru a se lipi mai bine piscoturile si formati un strat de piscoturi inmuiate in lapte, adaugati apoi un strat de crema si apoi unul de fructe de padure.
Repetati procesul cu piscoturi, crema si fructe de padure.
Puneti desertul la frigider pentru cel putin 3 ore.
Se prepara atat de usor incat trebuie incercat de toata lumea, nu ai cum sa gresesti.
Pofta buna!