Iubitorii de crema de branza ar trebui sa fie foarte atenti. Acest tort cu biscuiti cu jeleu si crema de branza este extrem de gustos. In plus, se prepara foarte usor. Incearca-l chiar astazi!
Ingrediente:
- 1 kg crema de branza
- 80 gr zahar,
- 600 ml smantana pentru frisca 36%
- 1 pliculet zahar vanilat,
- 6 oua
- 80 gr budinca de vanilie
- Biscuiti Pim’s cu jeleu de cirese
In plus:
- 150 gr ciocolata
- 150 ml smantana dulce pentru frisca
Mod de preparare:
Pregatim o tava pentru coacere. Tapetam fundul tavii cu hartie de copt si asezam biscuitii Pim’s.
Intr-un castron mai mare, batem crema de branza cu zaharul, adaugam praful de budinca si amestecam bine.
Intr-un alt vas batem smantana lichida pentru frisca cu zaharul vanilat pana obtinem o frisca ferma. Adaugam frisca in castronul cu crema de branza si budinca. Amestecam bine pana obtinem o crema neteda.
Adaugam treptat ouale. Amestecam bine dupa fiecare ou adaugat. Turnam amestecul obtinut peste biscuitii din tava.
Bagam tava in cuptorul preincalzit la 180 grade si coacem tortul timp de aproximativ jumatate de ora.
Pregatim glazura.
Incalzim smantana lichida intr-un vas (nu o fierbem), apoi adaugam ciocolata rupta in bucatele. Amestecam bine pana se dizolva toata ciocolata.
Turnam glazura obtinuta peste umplutura de branza, frisca si budinca. O intindem uniform, folosind un cutit. Dam tortul la frigider pentru cel putin 3 ore, totusi ar fi bine sa-l lasam la frigider o noapte intreaga.
A doua zi, il putem taia si servi.
Pofta buna alaturi de cei dragi si spor la gatit!
Acest pandișpan cu glazură de ciocolată este perfect pentru orice ocazie. Datorită preparării sale simple și gustului excepțional, întreaga familie îl va iubi. Bucurați-vă de fiecare bucată din acest tort fantastic.