Tort cu crema de branza, dulceata de portocale, fursecuri si glazura de ciocolata. Pregătirea acestui răsfăț cremos durează puțin, dar bucuria va fi mare!
Ingrediente:
biscuiti cu portocale cu ciocolata
500 g crema de branza
10 ml esenta de vanilie
500 g smantana pentru frisca
200 g zahăr pudră
10 g gelatină
30 ml apă
200 g gem de portocale
ciocolată fierbinte
Mod de preparare:
1) Începeți prin a căptuși fundul tavii cu prăjituri.
2) Bateți crema de brânză într-un castron. Adaugati esenta de vanilie.
3) Într-un al doilea castron, amestecați smântâna și zahărul.4) Amestecați cu primul amestec. Adăugați gelatină cu apă. Amesteca totul bine!
5) Intindeti jumatate din crema pe baza de biscuiti. Se netezește bine.
6) Folosind o pungă, aplicați o parte din cremă pe perimetrul formei.7) În pasul următor, vom aplica gemul. Se netezește bine.8) Urmează restul cremei noastre. Se netezește și se pune la frigider pentru 2 ore.9) În pasul următor, topește ciocolata caldă și 50 ml de smântână la cuptorul cu microunde.10) Vom aplica acest glazur pe tortul nostru. Se netezește bine.11) La final, aranjați fursecurile în jurul perimetrului și lăsați-le să se stabilească la frigider pentru un timp.