Desert

Tort de biscuiti cu crema de ciocolata, rom, banane si frisca

 

 

 

 

Ingrediente:

  • 300 g biscuiti traditionali,
  • 1 unt,
  • 1 esenta de rom,
  • zahar si cacao – dupa gustul fiecaruia,
  • 2 banane,
  • 500ml frisca

 

Mod de preparare:

Torul este pt 16 portii ( o portie este cat un biscuite ).
Pe un platou patrat sau dreptunghiular se asaza un strat de biscuiti, respectivul se stopeste cu sirop ( laptele fiert cu zaharul topit si esenta de rom ), se aplica crema (1 unt, zahar dupa gust, cacao, 2 galbenusuri ) si peste fiecare biscuite am pus cate o feliuta de banana….si tot asa…in functie de materialul pregatit …

Pe o foaie de copt se face modelul dorit din caramel si se lasa la racit…acesta se va aseza peste frisca….

Merita incercata si aceasta reteta…este un deliciu….

 

Pofta buna! 

 

Sursa: LaDesert.ro