Ești un fan al deserturilor cu napolitană? Atunci ai ajuns la locul potrivit! Astăzi vom pregăti împreună un fantastic tort de napolitană cu cremă și glazură de ciocolată! Pregătirea acestei delicatese este foarte ușoară și economisește timp datorită rețetei foto și a instrucțiunilor video atașate!
Așa că haideți să pregătim împreună acest tort fantastic de napolitană cu cremă și glazură de ciocolată!
Ingrediente:
Cremă:
- 400 g de mascarpone
- 200 g zahăr pudră
- 600 g smantana pentru frisca
- cuva de 5 ml. aromă
- 250 g biscuiti cu cacao
- napolitane tuburi
Pentru glazura:
- 160 g de ciocolată
- 30 ml ulei
Mod de preparare:
1) Pune fursecurile pe fundul vasului de copt.
2) Se amestecă mascarpone, zahărul și apa. esenta si frisca. Batem bine.
5) Întindeți restul de smântână pe napolitane.
6) Puneți un strat de fursecuri deasupra cremei.
7) Punem apoi prajitura la frigider pentru 1 ora.
8) După, se aplică ciocolată topită amestecată cu pic de ulei.
9) Pune din nou la frigider pentru 1 oră.