Torturi

Tort „Gingasie”. Prajitura Economica ce nu necesită coacere

 

 

Tort „Gingasie”. Prajitura Economica ce nu necesită coacere

 

Prajitura economica se prepară fără coacere și este un deliciu extraordinar pentru ceai. Cu timp minim de preparare veți obține un desert cochet care o să vă cucerească prin gustul delicat, care se topește în gură. Puteți pregăti acest desert oricând aveți poftă de un tort delicios și fin.

Ingrediente:

  • 200 g de biscuiți
  • 3 ouă
  • 250 ml lapte condensat
  • 400 ml de lapte
  • 1/2 linguriță de zahăr vanilat
  • 200 g de unt

Glazura

  • 4 linguri de zahăr
  • 4 linguri de cacao
  • 12 linguri de lapte

 

Mod de preparare:

1. Crema. Bateți ouăle bine într-o cratiță.

2. Adăugați laptele condensat, laptele și zahărul vanilat și amestecați bine.

3. Aduceți masa obținută la fierbere și lăsați-o să se răcească.

4. Glazura. Amestecați în altă cratiță: zahărul, cacao și laptele.

5. Fierbeți glazura, amestecând continuu.

6. Bateți untul tăiat cubulețe. Amestecați untul cu crema rece și bateți cu mixerul.

7. Tapetați o formă cu hârtie de copt și așezați un strat de biscuiți, adăugați crema. Repetați straturile până veți termina biscuiții.

8. Turnați deasupra glazura și dați desertul la frigider peste noapte. Dimineața vă puteți răsfăța cu un desert gustos.

 

Pofta buna!

 

 Sursa