Torturi

Tort Kinder in patru culori, cu bază crocantă de biscuiți și două straturi delicioase de cremă

 

 

Tort Kinder in patru culori, cu bază crocantă de biscuiți și două straturi delicioase de cremă

 

Dacă vrei să impresionezi cu un desert rafinat și savuros, acest tort Kinder cu bază crocantă de biscuiți și două straturi delicioase de cremă – vanilie și ciocolată – este alegerea ideală. Iată cum poți pregăti această delicatesă:

Ingrediente:

  Blatul de Biscuiți:

    • 350 g biscuiți digestivi
  • 100 g unt (80% grăsime)

 Crema de Vanilie:

  • 4 gălbenușuri
  • 150 g zahăr vanilat
  • 550 ml lapte
  • 50 g amidon
  • 1 fiolă esență de vanilie
  • 100 g unt

  Crema de Ciocolată:

    • 1 ou
  • 5 linguri zahăr
  • 100 ml lapte
  • 2 linguri cacao neagră
  • 1 linguriță esență de vanilie
  • 1 lingură esență de rom
  • 300 g unt (80% grăsime)
  • 50 g cremă de ciocolată Finetti

  Decorațiune:

  • 250 ml smântână lichidă pentru frișcă
  • 10 ornamente decorative de ciocolată

Mod de preparare:

    1. Prepararea Blatului:
    2. Zdrobește biscuiții în blender și amestecă-i cu untul topit. Pune amestecul într-o formă rotundă cu perete detasabil, nivelează bine cu o lingură și lasă la frigider să se întărească.
    3. Prepararea Cremei de Vanilie:
    4. Într-o oală, încălzește laptele împreună cu esența de vanilie până aproape de punctul de fierbere. Separat, freacă gălbenușurile cu zahărul și amidonul.
    5. Toarnă laptele fierbinte peste compoziția de ouă, amestecând continuu cu un mixer. Fierbe la foc mic până se îngroașă. Adaugă untul și lasă crema rezultata uniforma si neteda,  să se răcească complet.
    6. Separați 200 g din acest amestec. si adaugati biscuitii, nucile si laptele. Se amestecă și se întinde într-o formă cu diametrul de 20 cm.
      Se lasa la frigider cateva minute pana se pregateste al doilea strat.
    7. Prepararea Cremei de Ciocolată:
    8. Mixează oul cu zahărul, apoi adaugă laptele cald și cacaoa. Topiți ciocolata de gătit și amestecați-o cu jumătate din amestecul de lapte praf rămas. S
    9. e amestecă pentru a obține o cremă fină și se toarnă peste stratul de biscuiți.
    10. Apoi lasă să se răcească. Încorporează untul, esențele și crema de ciocolată.
    11. Asamblarea Tortului:
    12. Topiți ciocolata de gătit și amestecați-o cu jumătate din amestecul de lapte praf rămas. Se amestecă pentru a obține o cremă fină și se toarnă peste stratul de biscuiți. Lasă tortul să se răcească în formă.
    13. Decorează cu frișcă și ornamente de ciocolată înainte de servire.

Savurează acest tort Kinder cu crusta crocantă de biscuiți și straturi de cremă delicioasă!

 

Pofta buna!

 

Sursa