Torturi

Tort savuros de biscuiți și brânza, tortul ” Zebră „

 

 

 

 

Mod de preparare:

1. Topiți untul și răciți-l puțin. Mărunțiți biscuiții cu ajutorul robotului de bucătărie. Turnați untul peste biscuiți și amestecați bine. Puneți compoziția obținută în pahare transparente sau forme detașabile. Dați la frigider pentru minimum 30 de minute.

2. Amestecați brânza cu zahărul pudră. În alt bol bateți frișca.

3.  Rupeți ciocolata neagră în bucăţele și topiți-o pe baia de apă, amestecați. Răciți puțin. În alt bol topiți ciocolata albă și de asemenea răciți-o.

4. Împărțiți brânza în două. La o parte adăugați ciocolata albă, la alta – pe cea neagră. Bateți bine. Adăugați la fiecare porție frișca bătută și amestecați atent, cu mișcări de jos în sus.

5. Scoateți formele din frigider. Puneți în mijloc 1 lingură de umplutură neagră. Deasupra, puneți 1 lingură de umplutură albă. Alternați straturile până terminați umplutura. Dați cheesecake-urile la frigider pentru 5 ore. Apropo. În loc de mini-cheesecake-uri puteți pregăti un tort mare.

 

Pofta buna!

 

Sursa: Гастроном