Tortilla crocantă umplută cu brânză delicioasă, cu pui suculent, legume colorate și o umplutură delicată, cremoasă
Ingrediente:
Bază:
1 tortilla plate
Amestecul de ouă:
3 ouă
sare – după gust
ardei roșu măcinat – după gust
100 g branza rasa, cascaval
Alte:
unt – pentru prăjit
ulei vegetal pentru prajit
Umplere:
1 ceapă
2 catei de usturoi
1 piept de pui
6 ciuperci
1 morcov ras
mărar proaspăt + pătrunjel – după gust
80 ml smantana de gatit sau pentru frisca
sare – după gust
piper negru măcinat – după gust
ardei roșu măcinat – după gust
50 g branza rasa, cascaval
Mod de preparare:
1. Amestecul de ouă: Se sparg ouăle într-un bol, se adaugă sare și piper roșu măcinat – se amestecă cu un tel și se lasă deoparte.
Spre sfârșit, amestecați brânza rasă în amestecul de ouă pregătit.
2. Umplutura: Se adauga ceapa tocata intr-o tigaie cu unt incins si se caleste la foc mic.Apoi adăugați usturoiul tocat și prăjiți împreună.Apoi, adăugați bucățile de pui tocate în tigaie și continuați să prăjiți.3. Apoi adăugați în tigaie ciupercile tocate și morcovii rasi. Apoi adăugați mărar proaspăt tocat și pătrunjel – amestecați bine și amestecați smântâna pentru gătit sau pentru frișcă.Se condimentează cu sare, piper negru măcinat și piper roșu măcinat și se prăjește încă o vreme.După prăjire, transferați umplutura într-un bol și adăugați brânza rasă – amestecați și umplutura este gata!
4. Pregătiți o tortilla și tăiați-o în 4 bucăți egale cu foarfecele.
5. Întindeți uniform umplutura rezultată pe fiecare bucată de tortilla și rulați într-un rulou.Apoi, treptat și bine acoperiți-le în amestecul de ou-brânză pregătit și puneți-le într-o tigaie cu unt și ulei încălzit.Se prăjește la foc mediu până devine maro auriu și crocant pe fiecare parte.6. După prăjire, serviți-le cu dragoste, gust deosebit și entuziasm. Le poți servi și cu salata sau dressingul tău preferat.